Psysalon Oirschot -Verlies overkomt me, hoe overkom ik verlies?-

Verlies kan je leven in vele opzichten ernstig ontregelen. Verlies van een naaste, van werk of inkomen, van fysieke mogelijkheden, het kan van invloed zijn op je eigen mogelijkheden en hoe je naar jezelf en naar de buitenwereld kijkt. Maar ook op je rol in het gezin, je stemming, je financiële situatie, je werkomgeving en je sociale netwerk. Hoe kun je verlies verwerken en wanneer ben je hersteld?

A.d.h.v. een panel gaan we hierover in gesprek, live vanuit een zaal, en online via livestream op youtube https://www.youtube.com/LEVgroep en Facebook https://www.facebook.com/WIJzer-Oirschot-111889073549831

Wegens de Corona-richtlijnen is aanmelden voor deelname verplicht, via: aanmelden@wijzer-oirschot.nl

Uiteraard is deelnemen via livestream vrijblijvend.

Datum: Woensdag 7 oktober
Tijd: 19.30 uur  De zaal is open om 19.00uur.
Adres: Restaurant De Burgemeester (In de Harmoniezaal) Markt, Oirschot
Voor vragen bel 0499-335142 of mail: aanmelden@wijzer-oirschot.nl

De Psysalon avonden gaan over mensen, met al hun vragen en problemen rondom geestelijke gezondheid. In deze tijd, waarin we extra oog moeten hebben voor elkaars gezondheid, gebruikt het team van de Psysalons in Oirschot een livestream. Op die manier bereiken we ook de mensen die vanuit thuis willen kijken en mee willen praten. Aanwezig zijn in de zaal kan ook, maar beperkt. Ook woensdag 7 oktober aanstaande bent u van welkom!
Hartelijke groet, Psysalonwerkgroep Oirschot.
Klik op de link voor een toelichting op psysalon. https://youtu.be/Ss8Dkr3GNZ4