Psysalon BUITENGESLOTEN? UITGESLOTEN!

Donderdag 30 september 2021 Tijd: 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Adres: Kempenhorst College, Grote Aula Eikenbussel 1, Oirschot.

Soms kan het fijn zijn te ontdekken, ik ben niet de enige. Zorg jij voor iemand in je omgeving, krijg jij zelf zorg van iemand die je lief is? Dat is toch gewoon normaal?! Of niet… Graag nodigen we je uit om samen met een panel van twee ervaringsdeskundigen en een professional mee te denken en praten over deze vragen.

PSYSALON heeft tot doel mensen, familieleden, betrokkenen en hulpverleners te ondersteunen en te inspireren. Bij Psysalon is iedereen welkom. (Ervarings-)deskundigen gaan met behulp van gespreksleider Wil van der Laak met elkaar in gesprek over het thema van deze avond. Niet alleen de (ervarings-)deskundigen voeren het gesprek maar ook de bezoekers worden actief betrokken zich te mengen in het gesprek. Op deze manier hoor je ook eens de verhalen van andere mensen om jou heen. Zo zal er een aantal keren per jaar een Psysalon plaats vinden in Oirschot en Valkenswaard met elke keer een ander thema.