Psysalon Autisme

Psysalon: Autisme

AFGELAST 23 maart 2020, van 19:30 tot 22:00 Bibliotheek Veldhoven, Meiveld 2, Veldhoven

Kosten: Gratis

Met het doel mensen, naasten en betrokkenen met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen en te inspireren organiseren GGzE en Cordaad een aantal bijeenkomsten onder de naam Psysalon. Het onderwerp van deze bijeenkomst is autisme.

Heb je te maken met een familielid, vriend, kennis of collega met autisme? Wat zijn jouw ervaringen? Hoe reageer je? Wil je meer weten? Bezoek dan de Psysalon. Een ervaringsdeskundige, familielid, jobcoach en bezoekers delen beweegredenen en ervaringen.

De Psyalon wordt gehouden in het kader van de Autismeweek (28 maart t/m 4 april 2020) met als thema: prikkels!. De Autismeweek wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Autisme (NVA) rond Wereld Autismedag (2 april).

Psysalon

Psysalon is voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema maar in het bijzonder voor mensen die te maken hebben met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Bij de Psysalon mag iedereen aansluiten en iedereen heeft recht van spreken.

Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. De toegang is gratis na aanmelding en er staat koffie en thee klaar. Aanmelden kan via het bestellen van een gratis ticket. Klik daarvoor op de volgende link: Bestel gratis ticket