NAASTEN IN KRACHT-

Staan blijven én steun bieden

Ontdek je eigen grenzen en leer ze bewaken met de e-learningmodules ‘Aan de slag’ van  Naasten in Kracht

Als je zorgt voor iemand met een psychische kwetsbaarheid, ga je vaak over je eigen grenzen heen. Soms weet je niet goed (meer) waar jouw grenzen liggen. En het is moeilijk om ze te bewaken. Met de e-learning van Naasten in Kracht leer je ze ontdekken én bewaken. De informatie, tips, oefeningen en ervaringsverhalen leren je alles over je eigen grenzen. Ga aan de slag op  www.naasteninkracht.nl/aan-de-slag.

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl. Verhalen, filmpjes, animaties en e-learning geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Naasten in Kracht is een initiatief van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, MIND Ypsilon, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging en Stichting Het Zwarte Gat.