Mentale kracht 040

NIEUWSBRIEF nummer 9, februari 2021

In deze nieuwsbrief onder meer aandacht voor praten over je gevoelens, eenzaamheid en verschillen in opvoedstijl. Volgens systeemtherapeute Jeanne kan het voor een kind heel leerzaam zijn wanneer ouders niet altijd op één lijn zitten. Meer verhalen vind je op de website van Mentale Kracht 040.

Doorsturen

We willen graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Mentale Kracht 040. Delen van deze nieuwsbrief wordt daarom zeer gewaardeerd. Nieuwe lezers kunnen zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.

“Straks denken ze dat ik gek ben”

“Ze begrijpen me toch niet”, “ik los het wel alleen op” en “straks denken ze dat ik gek ben”. Dit zijn zomaar drie uitspraken die ik als psycholoog vaak hoor. lees meer..

Creatieve activiteiten tijdens lockdown

Onze agogisch medewerker Dagbesteding heeft wat leuke creatieve activiteiten op een rij gezet. Ze zijn gemakkelijk thuis uit te voeren.

Lees meer..

Opvoeding: oké om niet altijd op één lijn te zitten

‘Opposites attract’ wordt er weleens gezegd. Maar hoe leuk is het nog om van elkaar te verschillen wanneer een kind zijn entree maakt?

Lees meer

Voel jij je eenzaam?

Het kan zijn dat je je tijdens deze coronacrisis eenzamer voelt dan ooit. Wij bieden de gratis online zelfhulptraining ‘Eenzaamheid tijdens de coronacrisis’.

Lees meer

Mentalekracht040.nl is een initiatief van GGzE, in samenwerking met Welshop.

Ons adres is:
Mentale Kracht 040
Dr. Poletlaan 40
Eindhoven, NB 5626 ND
Netherlands

Add us to your address book