Over Mentale Kracht 040

Het onderhouden en versterken van je mentale veerkracht is belangrijk. Om je daarbij te helpen maken we psychische gezondheid bespreekbaar en geven we tips en gratis tools. Allemaal ontwikkeld door en met professionals uit de geestelijke gezondheidszorg.

We willen iedereen die momenteel te maken heeft met psychische klachten, helpen door online praktische hulp aan te bieden. Door alles wat wij om ons heen zien en horen, ontstond bij ons de behoefte om niet alleen onze cliënten te helpen, maar iedereen in de regio Eindhoven. Mentale Kracht 040 is een gratis platform, een handreiking van GGzE en Welshop aan iedereen die mentaal wel wat hulp kan gebruiken. Alle info op dit platform is ontwikkeld door professionals uit de geestelijke gezondheidszorg: psychologen, psychiaters, coaches en e-health-specialisten. Alle hulp die je op deze website vindt is gratis.

Om dit platform extra kracht bij te zetten, werken we samen met regionale partners als PSV. Daarnaast streven we naar een actieve samenwerking met huisartsen, zodat we samen zoveel mogelijk mensen die mentale hulp kunnen gebruiken, écht helpen.

Wil je samenwerken, of zelf iets bijdragen? Neem dan contact met ons op.