VOORLICHTINGSAVOND NAASTEN VOOR VERSLAAFDEN

Do. 16 Februari 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur Daalakkersweg 2, Ehv. Hal 8. Beste Naasten, Graag nodigen w u uit voor de avond van “Naasten voor verslaafden” gevuld met informatie en toneel. Er is uiteraard ook ruimte voor vragen. Regelmatig worden we gebeld door naasten zoals vrienden, familie, collega’s etc om hun zorg uit te spreken over de mensen die door ons worden begeleid. Helaas mogen w wegens privacy vaak geen informatie delen, met het gevolg dat u zich ongehoord voelt.  We zien en horen uw pijn en het voelt niet fijn om machteloos toe te kijken. Klik HIER voor meer informatie.

Recovery College Eindhoven Herstellen doe je zelf, maar niet alleen.

RCE biedt een plek waar je andere mensen ontmoet. Zonder last te hebben van etikettering, diagnoses of drang vanuit hulpverlening. Iedereen is welkom om te komen werken aan zijn of haar herstel.

 

Thema-avond Seksueel misbruik

Ma. 30 januari 2023 18.30-21.00 uur. Locatie : Herstelwerkplaats Hestia, Augustijnendreef 15 te Eindhoven.
Wil je op een informele manier meer te weten komen over dit onderwerp of de ervaringen van onze ervaringsdeskundigen horen? Kom dan naar de thema-avond. Het thema wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht. Iedereen is welkom zonder aan te melden. Voor meer informatie Hestia@markieza.org

Psysalon. VERLIES OVERKOMT JE, hoe overkom je verlies?

Do. 12 Januari 2023 19.30-21.30 uur. Bibliotheek Valkenswaard. De Hofnar 12, 5554 DA Valkenswaard. De toegang is gratis.

Na een groot verlies rouwen we. We verwerken het verlies. Meestal denken we bij rouw aan het verliezen van iemand door overlijden. Maar je kunt ook rouwen na een ander groot verlies. Bijvoorbeeld: Verlies van gezondheid door ziekte, na een scheiding, van een baan of van de hoop op een kind. Rouwen is voor veel mensen een intense en moeilijke periode in hun leven. Hoe is dit voor jou? Praat erover tijdens deze Psysalon en ontdek, ik ben niet de enige!

Aanmelden en informatie: patricia.van.wegberg@ggze.nl

Psysalon Veldhoven “Wat is het leven duur” ma. 12 december 13:30-15:30u.

Ontmoeten, luisteren, praten en delen. Met het doel mensen te ondersteunen en te inspireren organiseren Cordaad Welzijn en GGzE een aantal bijeenkomsten onder de naam Psysalon. Het onderwerp van de bijeenkomst op maandag 12 december is: Wat is het leven duur’. De Psysalon over dure tijden en geld besparen is van 13.30 tot 15.30 uur uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, na aanmelding vooraf. Informatie en aanmelden kan via de website: www.bibliotheekveldhoven.nl/duur , via 040-2532901 of in de bieb zelf.

Psysalon Heeze

Dinsdag 6 december 2022. Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur. Heeze. Ontmoeten, luisteren, praten, delen. Wat muziek met je kan doen. Aanmelden mag maar is niet verplicht: joost.t.hoen@ggze.nl of bel naar: 06-818 23 961

 

Psysalon Oirschot. Alcohol in Oirschot; moet kunnen, toch?!

Woensdag 14 december 2022. Tijd: start programma 19.30 uur
Wat vind jij van deze stelling? Kom, en praat of luister mee.
Stuur een mail naar aanmelden@wijzer-oirschot.nl .
Meekijken, luisteren en praten kan ook via: https://youtu.be/Nqg26Yb-lhQ

Thema-avond Postnatale depressie

Maandag 28 november 18.30-21.00 uur. Wil je op een informele manier meer te weten komen over dit onderwerp of de ervaringen van onze ervaringsdeskundigen horen? Kom dan naar de thema-avond. Het thema wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht.
Iedereen is welkom zonder aan te melden. Voor meer informatie Hestia@markieza.org

Thema-avond Zelfbeschadiging

Wanneer : Maandag 31 oktober Tijd : 18.30-21.00 uur Locatie : Herstelwerkplaats Hestia Augustijnendreef 15 te Eindhoven.

Wil je op een informele manier meer te weten komen over dit onderwerp of de ervaringen van onze ervaringsdeskundigen horen? Kom dan naar de thema-avond. Het thema wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Mantelzorgers verdienen een compliment

Zorg je voor een ander?  Ben je mantelzorger?  Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg!

Het Mantelzorgcompliment aanvragen kan tot 1 november 2022. Het aanvraagformulierstaat op www.mantelzorgverlicht.nl